Brolægger med brede kompetencer inden for brolægning findes her

Har du brug for en dygtig brolægger til belægning af fliser og brosten? 

Så kan du med fordel kontakte Anlægsgartner Bjørn Nørgaard ApS. Vi har stor erfaring inden for brolægning, hvilket gør os i stand til at udføre mange forskellige former for belægningsarbejde. Vi står primært til rådighed i København, Rødovre og Herlev, men vi kommer også gerne uden for disse områder.

Her på siden finder du en professionel brolægger, som står klar til at varetage enhver opgave. Vi er særdeles engagerede i vores arbejde med brolægning, og vi rådgiver dig gerne om, hvilken form for belægning der bedst passer til lige din have og dine ønsker.

Brolægning til indkørsel og meget mere

Hvis du ønsker at pifte dit hus op udvendigt, kan du med fordel gøre det ved hjælp af forskellige former for brolægning, såsom sten i en havegang, indkørsel eller terrasse, som alt sammen er flot belagt. Dette kan ligeledes være med til at øge husets værdi.

Vi tilbyder belægning af brosten, hårdt brændt tegl og betonfliser, fordi disse er sten med en lang levetid, og som holder sig flotte. Vi deler gerne ud af vores brede viden på området og hjælper dig med kompetent vejledning, så du kan finde lige de materialer, som passer bedst til dine ønsker og behov. 

Hvad koster brolægning?

Den nøjagtige pris på brolægning afhænger af opgavens type og omfang. Det spiller ligeledes en rolle, hvilket materiale du vælger. Hos os er du dog garanteret attraktive priser hver gang, hvilket er gældende uanset opgaven.

Vi lægger vægt på at levere solide løsninger, som du kan få glæde af i mange år i fremtiden. Derfor anvender vi udelukkende materialer af høj kvalitet, når vi laver brolægning. Vi overholder naturligvis altid alle vores aftaler og rydder op efter os selv efter endt arbejde.

Kontakt os for et godt tilbud

Ring til din brolægger, og få et godt tilbud på flisebelægning. Hos os er du garanteret høj kvalitet til billige priser.

Du kan kontakte os på telefon 28 96 28 23 eller på mail info@dtanlaeg.dk, og så vender vi straks tilbage.

(Nedenfor ser du nogle af vores tidligerere opgaver inden for brolægning. God fornøjelse!)

Udfyld vores kontaktformular og bliv ringet op.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Anlægsgartner Bjørn Nørgaard udfører primært opgaver indenfor brolægning og anlægsgartneri. Vi arbejder i det indre København.

​Anlægsgartner Bjørn Nørgaard ApS

CVR: 30502671

2720 Vanløse​

Privatlivspolitik