Træfældning og beskæring udført af professionelt firma

Mangler du hjælp til fældning af træer? Så er du altid velkommen til at kontakte Anlægsgartner Bjørn Nørgaard ApS ApS for professionel hjælp. Vi har mange års erfaring inden for branchen, herunder med træfældning. Derfor er vi i stand til at tilbyde beskæring og fældning af alle slags træer, buske og planter. Vi servicerer typisk kunder i København, Rødovre og Herlev, men hjælper også gerne kunder uden for disse områder.

Hvad enten der er tale om et stort træ eller en lille busk, har vi de rette kompetencer til at løse opgaven på den bedst mulige måde. Vanskelige træer inde i byen og på svært tilgængelige steder beskærer vi typisk med lift eller ved topkapning. Vi har de rette værktøjer og maskiner til rådighed, som gør os i stand til at løse enhver opgave.

Træbeskæring og træfældning af alle typer træer og buske

Der er flere gode grunde til at søge professionel hjælp, hvis man står over for en opgave inden for træfældning eller beskæring. Først og fremmest er der nogle vigtige sikkerhedsforanstaltninger, som der skal tages højde for ved sådanne opgaver, idet det ellers kan gå grueligt galt. Du bør eksempelvis altid være sikker på, at træet falder i den rigtige retning, da det ellers kan forvolde stor skade på bygninger, andre dele af haven eller andre mennesker.

Her hos anlægsgartner Bjørn Nørgaard ApS er vi fuldt forsikret efter gældende regler. Derudover har vi den rette erfaring på området, hvilket gør os i stand til at løse alle opgaver så sikkert som muligt. Du kan med andre ord trygt lade os stå for beskæring eller fældning hos dig.

Vores store erfaring i branchen gør os kompetente til at varetage enhver opgave. Vi vil derfor kunne tilbyde træbeskæring af alle typer træer og buske. Uanset om dit frugttræ trænger til at blive beskåret, eller om din hæk skal klippes, så hjælper vi gerne. Vi har den rette viden til at løse opgaven på professionel vis. 

Vi tilbyder meget mere end blot træfældning Vi kan tilbyde hjælp til enhver form for træfældning og træbeskæring – også når der er tale om større og komplicerede opgaver, hvor huse eller andet beplantning er i vejen. Vi har både stor erfaring og gode redskaber til rådighed, hvilket er din garanti for, at vi altid finder den bedste løsning på opgaven. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os for hjælp.

Vi kan derudover tilbyde at fjerne et træ med rod én gang for alle til en ganske fordelagtig pris. Rodfræsning kan i denne forbindelse med stor fordel benyttes, da det ikke vil ødelægge en græsplæne eller et flot blomsterbed, men i stedet efterlader et smukt og holdbart resultat. Ved rodfræsninger fræser man toppen af roden ned i en dybde på ca. 15-20 cm. På den måde kan man næsten ikke se, at der har stået et træ engang.

Hvad koster træfældning?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad træfældning koster, idet det afhænger af flere forskellige ting. Prisen afhænger eksempelvis af, hvilken opgave vi skal løse samt opgavens samlede omfang. 

Dog står vi klar til at løse enhver opgave, og vi sammensætter altid et godt tilbud til den enkelte kunde, som indeholder en så billig pris som muligt.

Når vi foretager træfældning, beskæring eller andre opgaver, kan du være sikker på, at vi leverer professionelle løsninger hver eneste gang. 

Vi lægger vægt på at imødekomme den enkelte kundes individuelle ønsker og behov hver gang, og derfor sørger vi for at have en tæt dialog med alle vores kunder. Vi overholder naturligvis altid alle aftaler og rydder op efter os selv, når arbejdet er fuldført. Dette betyder, at alt affald køres væk eller bruges til flis, som kan lægges rundt i bedene mod ukrudt.

Hvis du ønsker at lave en fast aftale om beskæring eller anden grøn vedligeholdelse, kan vi også tilbyde dette. Vi laver en aftale, som passer til dine behov, hvor vi kommer og løser de opgaver, som du har brug for hjælp til. Det kan være, vi skal komme flere gange om måneden eller kun et par gange om året. Dette afhænger helt og holdent af dine ønsker og behov.

Kontakt os for at høre nærmere

Hvis du mangler hjælp til træfældning af et hvilket som helst træ, står vi altid klar til at hjælpe dig på professionel vis. Vi har stor erfaring på området, hvilket sikrer dig optimale løsninger lige efter dine ønsker og behov.

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, vores priser eller noget tredje, er du velkommen til at kontakte os med det samme. 

Du kan ringe til os på telefon 28 96 28 23 eller skrive en mail til info@dtanlaeg.dk, og så hører du fra os snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Udfyld vores kontaktformular og bliv ringet op.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Anlægsgartner Bjørn Nørgaard udfører primært opgaver indenfor brolægning og anlægsgartneri. Vi arbejder i det indre København.

​Anlægsgartner Bjørn Nørgaard ApS

CVR: 30502671

2720 Vanløse​

Privatlivspolitik